Line-up chefs 2017

In de Demo Kitchen van Culinaire Saisonnier verzorgen internationale chefs doorlopend inspirerende demonstraties, van klassiek tot hedendaags en futuristisch. Onderstaand de internationale chefs die komende editie kookdemonstraties geven in de Demo Kitchen. Meer chefs worden nog bekend gemaakt. 

Leonor Espinosa

Leonor Espinosa

 

Leonor - Leo - staat met haar restaurant ‘Leo Cocina y Cava’ in Bogotá op nummer 16 van de Latin America’s 50 Best Restaurants lijst van S. Pellegrino en is daarmee het beste restaurant van Colombia. 

Jarno Eggen

Jarno Eggen

 

SVH Meesterkok Jarno Eggen is een meester in smaak en structuren en werkt in zijn keuken met de rijkdom van het Drentse land die hem inspireert tot verrassende gerechten. 

Alexandre Dionisio

Alexandre Dionisio

 

Gepokt en gemazeld bij Brusselse restaurants als Comme chez Soi *** en Sea Grill **, opende Alexandre Dionisio zijn eigen restaurant Alexandre in Brussel, dat binnen enkele maanden een Michelinster kreeg. 

Cécile Farkas Moritel

Cécile Farkas Moritel

 

De Franse Cécile Farkas Moritel heeft haar designtalent ten dienste van de patisseriewereld gesteld. Ze reist de hele wereld rond om advies te geven en om haar kunst met de allergrootste namen uit het vak te delen.

ORGANISATIE

mecc logo wit kleinSaisonnier logo 150

NIEUWSBRIEF & SOCIALS

BEZOEK FOLIE CULINAIRE