Redenen om deel te nemen

Bent u een aanbieder uit het hogere of exclusieve segment met de gastronomie als doelgroep? Dan is Folie Culinaire voor u een perfect evenement. Voor zowel toeleveranciers van fine food, als van non-food, biedt Folie Culinaire uitstekende mogelijkheden om uw producten te presenteren, leads te genereren en relaties te ontmoeten. Deelnemers worden uitgedaagd om een actieve en opvallende standpresentatie te realiseren rondom het thema “Culinaire gekte”, om de interactie met bezoekers te stimuleren. U kunt uw bedrijf en producten aan een zeer geïnteresseerde doelgroep presenteren, in een sfeer waarin uw aanbod optimaal tot zijn recht komt.  Na de vorige editie gaf 85% van de deelnemers aan haar doelstellingen te hebben gerealiseerd!

Inschrijven

Interesse in deelname aan Folie Culinaire?

Kom ook in contact met zo'n 3.500 geïnteresseerde bezoekers van hoog niveau, met beslissingsbevoegdheid.
Inschrijven

Folie Culinaire is uitsluitend op uitnodiging toegankelijk voor beslissingsbevoegde professionals uit de gastronomie. Hierbij kunt u denken aan (chef-)koks, restaurateurs, traiteurs, gastheren en vrouwen, patissiers en sommeliers.

Quote:
Na deelname aan Folie Culinaire ging het hard met mijn slakken. Ik lever nu aan diverse restaurants en groothandels, zelfs over de grens. De vernieuwde opzet van Folie Culinaire is mij bijzonder goed bevallen als kleine producent. Ik ontmoet er veel bestaande en nieuwe klanten in een ongedwongen en verzorgde sfeer met juist dat extra beetje cachet. Ook het niveau van de prospects is hoog. Aan het einde van de beurs heb ik vaak meerdere orders en prima leads op zak. Ik ben volgend jaar zeker weer van de partij!

Lennard ter Hall (Slow Escargots)

De redenen om deel te nemen op een rij:

  • U komt direct in contact met zo'n 3.500 geïnteresseerde bezoekers van hoog niveau, met beslissingsbevoegdheid.
  • 90% van de exposanten heeft vorig jaar haar doelstellingen gerealiseerd.
  • Bezoekers beoordelen Folie Culinaire met een 8,0 en exposanten met een 7,8.
  • De kwaliteit wordt gewaarborgd door een streng toelatingsbeleid voor bezoekers en deelnemers.
  • Het verrassende concept en exclusieve aanbod van deelnemers zorgen voor een sfeer waarin u prettig zaken kunt doen.
  • U profiteert van de kruisbestuiving met de horecavakbeurs BBB, die tegelijkertijd met Folie Culinaire plaatsvindt.
  • Het Bourgondische Maastricht zorgt voor de bekende kers op de taart, met een avondprogramma vol netwerkmogelijkheden.

Wilt u optimaal profiteren van de deelnamemogelijkheden van Folie Culinaire? Neem dan contact op met het Folie Culinaire team voor een voorstel op maat. Tijdens de vorige editie van Folie Culinaire werd het contact met het team beoordeeld met een 8,1!

ORGANISATIE

mecc logo wit kleinSaisonnier logo 150

NIEUWSBRIEF & SOCIALS

BEZOEK FOLIE CULINAIRE