Line-up chefs demokeuken 2017

In de Demo Kitchen van Culinaire Saisonnier verzorgen internationale chefs doorlopend inspirerende demonstraties, van klassiek tot hedendaags en futuristisch. Onderstaand de internationale chefs die komende editie kookdemonstraties geven in de Demo Kitchen. 

9 oktober

Tijd                        Programma

12.00 -12.40    Karen Torosyan – Bozar- Brussel

12.40 - 13.20   Jarno Eggen – De Groene Lantaarn -Zuidwolde/ reserve Paul Kappe

13.20 -14.00    Alyn Williams -At the Westbury –Londen

14.00 - 14.40   Raphael Rego – OKA – Parijs

14.40 - 15.20   Indra Carillo Perea – La Condesa - Paris

15.20 - 16.00   Santiago Torrijos – Ex-Atelier Rodier

Vanaf 16.30    Grand Prix Du Caviar

10 oktober

Tijd                          Programma

12.00 - 12.45    Roger Rassin- La Rive-Amsterdam

12.45 - 13.30    Mathieu Moity – Inartze -Parijs

13.30 - 14.15    Alain Alders – Duin en Kruidberg-Santpoort

14.15 - 15.00    3-D Foodprinting

15.00 - 15.45    Mikael Svensson-kontrast-Oslo

15.45 - 16.30    Dennis Middeldorp-Sense-Den Bosch

16.30 - 17.15    Quentin Joplet – Le Castellaras – Fayence

Chefs

Jarno Eggen

Jarno Eggen

 

SVH Meesterkok Jarno Eggen is een meester in smaak en structuren en werkt in zijn keuken met de rijkdom van het Drentse land die hem inspireert tot verrassende gerechten. 

Alexandre Dionisio

Alexandre Dionisio

 

Gepokt en gemazeld bij Brusselse restaurants als Comme chez Soi *** en Sea Grill **, opende Alexandre Dionisio zijn eigen restaurant Alexandre in Brussel, dat binnen enkele maanden een Michelinster kreeg. 

André Stahl

André Stahl

 

De Duitse Meesterkok André Stahl kookte bij sterrenchefs als Jöhris Talvo, Heston Blumenthal en Heinz Winkler voor hij in 2016 in het Oostenrijkse hotel Puradies in Leogang neerstreek. Stahl combineert Oostenrijkse gastronomie met lichte Oosterse invloeden en maakt daarbij gebruik van exclusieve ingrediënten. Een spannende combinatie, die hij graag aan de bezoekers van Folie Culinaire laat zien en proeven.

Cécile Farkas Moritel

Cécile Farkas Moritel

 

De Franse Cécile Farkas Moritel heeft haar designtalent ten dienste van de patisseriewereld gesteld. Ze reist de hele wereld rond om advies te geven en om haar kunst met de allergrootste namen uit het vak te delen.

Mikael Svensson

Mikael Svensson

 

Deze stoere Viking heeft een keuken die biologische en organische producten de hoofdrol laat spelen in eigentijdse gerechten met een moderne presentatie. De Zweedse Svensson heeft bij diverse Europese sterrenchefs gewerkt - waaronder bij Quique Dacosta en Martin Berasategui - voor hij in Oslo restaurant Kontrast startte. Zijn op de Nordic Cuisine gebaseerde keuken werd in 2016 met een Michelinster gewaardeerd.

Roger Rassin

Roger Rassin

 

De executive chef van het InterContinental Amstelhotel in Amsterdam Roger Rassin behoort tot de top van Nederland. Hij zette restaurant Cordial in Oss op de kaart door er een ster te koken en werkt inmiddels al jaren in de hoofdstad, waar hij gasten in vervoering brengt met zijn verfijnde stijl en de vele technieken die samensmelten tot creatieve gerechten. Rassin geeft zijn team de ruimte om aan kookwedstrijden mee te doen en dat resulteerde in het winnen van de prestigieuze Gouden Koksmuts eerder dit jaar.

ORGANISATIE

mecc logo wit kleinSaisonnier logo 150

NIEUWSBRIEF & SOCIALS

BEZOEK FOLIE CULINAIRE